Zapallo Relleno, tarta y empanadas

Zapallo Relleno, tarta y empanadas

Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Zapallo Relleno, tarta y empanadas. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Zapallo Relleno, tarta y empanadas is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Zapallo Relleno, tarta y empanadas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Zapallo Relleno, tarta y empanadas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Zapallo Relleno, tarta y empanadas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Zapallo Relleno, tarta y empanadas using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy quise hacer algo que me súper rindiera...
Hice un zapallo relleno y con ese mismo relleno pero agregando una lata de atún hice tarta con masa casera y empanada con la masa restante 🤗🤭❤

Ingredients and spices that need to be Take to make Zapallo Relleno, tarta y empanadas:

  1. 2 berenjenas
  2. 2 cebollas grande
  3. 1 zanahoria
  4. 1 calabaza
  5. 2 morrón (rojo y verde)
  6. Sal y Pimienta a gusto
  7. Aceite de oliva
  8. 1 lata atún
  9. Para la masa
  10. 2 tazas harina 000
  11. 1 cuch polvo para hornear
  12. 1 taza leche tibia
  13. 1 huevo

Instructions to make to make Zapallo Relleno, tarta y empanadas

  1. Primero lavamos bien las verduras, luego las cortamos en cubitos y salteamos con un chorrito de aceite
  2. Mientras tanto cortamos porcla mitad la calabaza y lo llevamos al microondas el minuto que a ustedes les parezca para que este se quede blando para poder sacar el relleno (yo dejé unos 8 minutos)
  3. Una vez que la calabaza esté con el punto que deseamos empezamos a sacar ese relleno para agregar a la mezcla que estamos salteando en el fuego, agregamos sal y pimienta a gusto y dejamos cocinar unos segundos más
  4. En un bowl agregamos la harina y el polvo para hornear junto con el huevo y la taza de leche para crear una masa
  5. Una vez lista el relleno apagamosxel fuego y dejamos que este se enfríe para poder así utilizar
  6. Al relleno le podemos poner casancrem y queso rallado para darle un poco más de sabor
  7. Agregamos el relleno que deseamos en la calabaza con queso fresco por encima para darle el toque de gratinado, llevar a horno 180° unos 45 minutos aprox
  8. Mientras tanto vamos por la tarta, estiramos la masa. Al relleno sobrante le agregamos el atún y listo. A poner en la masa ya estirada en el molde previamente aceitado este a temperatura 180° 30 minutos aprox
  9. Y vamos por las empanadas 😅
    Con la masa que me sobró y el relleno decidí hacer empanadas porque todo sirve en la cocina!!!
    Mecsalieron unas 10 empanadas de verduras con atún súper ricas
    Arriba de la empanadas las pincele con huevo batido y un poco de pimienta y queso rallado para darle ese toque 🤗
  10. Espero les guste mi receta y que no se me haya pasado por alto nada !!!
    Buen Fin de semana 🤗❤

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't need to learn them however just if you understand some simple food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Award-winning Zapallo Relleno, tarta y empanadas. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crema de calabaza de Castilla 🎃

Albóndigas de lentejas con tuco y puré

Lentejas estofadas con verduras y chorizo