Albóndigas caseras de carne 😋
Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas caseras de carne 😋. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas caseras de carne 😋 is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Albóndigas caseras de carne 😋 is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas caseras de carne 😋, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas caseras de carne 😋 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas caseras de carne 😋 is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas caseras de carne 😋 estimated approx 1h 15 min.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas caseras de carne 😋 using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Las bolitas de carne existen desde épocas inmemoriales, por lo que determinar un origen preciso o un creador con nombre y apellidos es prácticamente imposible.
La "albóndiga" es un término que proviene del árabe (Al-bunduqa) y significa bola de carne.Fueron los árabes 🇦🇪 los que enseñaron a los europeos a preparar estos deliciosos guisos en forma de bola de carne.
Aunque son menos comunes, también las podemos encontrar y preparar de pescado, marisco y las vegetarianas (muy ricas estas últimas también)
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas caseras de carne 😋:
- Albóndigas
- 500 gr carne molida de vaca
- Al gusto Ajo
- Al gusto Pimienta negra
- Al gusto Sal (opcional, sustituible por jengibre)
- Al gusto Perejil
- 1 Huevo
- Pan rallado
- Harina
- Salsa
- 1 Pimiento verde
- 1 Pimiento rojo
- 1 cebolla
- Al gusto Aceite de oliva
- 300 gr Tomate triturado
- Al gusto Vino blanco
Instructions to make to make Albóndigas caseras de carne 😋
- En primer lugar preparamos la carne un par de horas antes para que coja sabor.
Lo haremos de la siguiente forma:
Añadiendo perejil bien picado, dos dientes de ajo bien picados, unas buenas vueltas de pimienta negra, sal (o jengibre), un huevo y un poco de pan rallado (sin pasarnos que es solo para poder compactar la carne), mezclamos bien la carne y todos los ingredientes y lo metemos en la nevera. - Una vez y la carne coja el sabor del ajo, perejil, etc... Haremos unas bolas con la carne. Ni muy grande, ni muy pequeñas. (A mi de 500 gr me salen aproximadamente 16, 4pp, 2 raciones para cada una). Una vez y tengamos todas las bolas las pasamos por una pequeña capa de harina y pasamos a dorarlas en un sartén o un caldero con unas 4-5 cucharadas de aceite. Una vez ya estén todas doradas por todas sus partes, las reservamos en un plato con una servilleta para que escurran (OJO, NO HAY QUE Freír)
- Una vez y tengamos la parte que más trabajo nos da, pasaremos a hacer la rica salsa. En el mismo caldero en el que marcamos las albóndigas, aprovechando el aceite, pondremos picado, un pimiento rojo, uno verde y una cebolla. Cuando esté todo pochado, con cuidado de que no se dore, le añadiremos un vasito de vino blanco y lo dejaremos reposar unos 5 min.
- Pasados estos 5 min, pasaremos a moler toda la fritura (a mí particularmente no me gusta un molido muy fino) y lo volvemos a incorporar al caldero añadiendo la mitad del vaso de vino de agua, el tomate triturado, removemos e incorporamos las albóndigas, bajamos el fuego y dejamos cocinar aproximadamente unos 20 min, controlando que no rebaje mucho la salsa y ojeando que no se peguen las albóndigas.
- Y a disfrutar unas ricas y sabrosas albóndigas caseras. Me ahorro el acompañante porque está quien prefiere ponerle unas papas dentro de la salsa, está quien las fríe o como yo, en esta ocasión se hace un sabroso arroz blanco y LISTO.
As your experience and also confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or even more components or is a little basically hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. As for basic cooking skills for newbies you do not need to discover them but only if you understand some straightforward cooking techniques.
This isn't a total overview to quick and simple lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Prepare Favorite Albóndigas caseras de carne 😋. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment