Albóndigas de sémola - Griessnockerl

Albóndigas de sémola - Griessnockerl

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de sémola - Griessnockerl. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas de sémola - Griessnockerl is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Albóndigas de sémola - Griessnockerl is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de sémola - Griessnockerl, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de sémola - Griessnockerl delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas de sémola - Griessnockerl using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Esta receta de albóndigas de sémola (Griessnockerl) la sirven en restaurantes austriacos y también son muy comunes en Baviera, el extremo sur de Alemania y en Tirol. usualmente se disfruta como primer plato, es una receta bastante sencilla pero con un sabor especial ,favorita de grandes y pequeños.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de sémola - Griessnockerl:

  1. 180 g sémola gruesa
  2. 2 huevos
  3. cebollina
  4. 1 cdta. nuez moscada
  5. al gusto sal
  6. 90 g butter o mantequilla

Steps to make to make Albóndigas de sémola - Griessnockerl

  1. Para comenzar hay dos cosas que deben tener en cuenta: Primero, el tipo de sémola. Estoy usando sémola gruesa o harina de trigo molido grueso de color beige, llamado Grieß o Griess en alemán.
  2. Batir la mantequilla temperatura ambiente con una batidora eléctrica o manual hasta que esté un poco cremosa. En un bol agregar la sémola, los huevos, butter, sal, nuez moscada, cebollina y mezclar hasta que estén bien combinados. La mezcla debe ser suave y cremosa.
  3. Coloque la masa en el refrigerador y déjela reposar durante 10 minutos. Poner agua con sal a hervir en una olla grande. Reduce la temperatura a medio-bajo. El agua debe hervir a fuego lento, pero no estar demasiado caliente, o las bolas de masa hervida se derrumbarán.
  4. Para realizar las albóndigas sin problemas sumergir las 2 cucharas en agua caliente (para evitar que se pegue) y formar quenelles ovalados apretados con la ayuda de las 2 cucharadas, para que terminen con tres bordes claros y una superficie lisa. Si esto es muy difícil, pueden humedecer las manos y darles forma. Lo importante es que deben tener una forma muy apretada. No las realicen demasiado grandes, ya que se duplicarán un poco a ponerlas a cocinar.
  5. Dejar caer las albóndigas formadas en el agua hirviendo. Si están usando una olla no muy grande, no la sobrecarguen. Cocine las albóndigas en agua apenas hirviendo, después de 5 minutos reducir un poco la temperatura y dejar que se cocinen durante 10-15 minutos.
  6. Después de ese tiempo deberían haber duplicado en volumen. Pruebe una bola de masa, si todavía está firme en el centro, deje por un par de minutos más. Las albóndigas deben ser suaves pero no blandas. Mientras tanto calienta el caldo. Cuando estén cocinadas las albóndigas, transferirlas con una cuchara a la de sopa, y sirva rociado con cebollino picado.

As your experience and also confidence grows, you will find that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not require to learn them however just if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Make Any-night-of-the-week Albóndigas de sémola - Griessnockerl. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crema de calabaza de Castilla 🎃

Albóndigas de lentejas con tuco y puré

Lentejas estofadas con verduras y chorizo