Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla

Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla is 4 Raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Hoy toca una receta súper clásica, unas albóndigas en una salsita de verduras con aromas de Manzanilla, con pocas variaciones pues casi todo el mundo las hace similar, aunque para diferenciarlas, le daremos un toque especial, las cocinaremos con vino de Jerez, concretamente Manzanilla, y partiremos exclusivamente de carne de ternera de calidad ( Rabadilla de ternera ) al contrario que muchas que la mezclan con carne de cerdo. La receta es sencilla y el resultado son unas albóndigas suaves llenas de sabor! Salud, mejor salud!.
#cocinafamiliar #Yococinoencasa #yomequedoencasa #quedateencasa #recetasdeconfinamiento #resistire #delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla:

  1. 600 gr Carne picada de ternera (Rabadilla)
  2. 1 huevo
  3. al gusto Hierbas Provenzales
  4. al gusto Especias
  5. 50 gr miga de pan blanco
  6. 2 dientes ajo
  7. 1 cebolla
  8. 2 tomates maduros
  9. 1 puerro, solo la parte blanca
  10. 250 ml (1 vaso) caldo de verduras
  11. 100 ml vino de Jerez (Manzanilla)
  12. al gusto Sal y pimienta negra molida
  13. Harina de garbanzo u otra, para las albóndigas
  14. La pulpa de 2 pimientos choriceros
  15. Leche
  16. Aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla

  1. Comenzamos preparando la mezcla de carne. Para ello usamos un bol amplio y en él vamos incorporando la carne picada, los ajos muy picaditos, el huevo batido, la miga de pan mojada en leche, las hierbas aromáticas y las especias. Con las manos limpias mezclamos bien hasta obtener una masa homogénea.
  2. Con las manos formamos las albóndigas, las enharinamos bien y las freímos en aove, procurando que se hagan solamente por la parte exterior. Luego se terminarán de cocinar en la salsa. Una vez doradas, las reservamos en papel de cocina para comenzar con la elaboración de nuestra salsa de verduras al Jerez.
  3. En el mismo aceite donde hemos dorado ligeramente las albóndigas, pochamos la cebolla, el tomate y el puerro, dejando que se hagan lentamente sin apenas tomar color. Es importante cortar todo en trocitos pequeños, puesto que no vamos a pasar la salsa. Cortamos el puerro y la cebolla en brunoise y los tomates pelados en trocitos.
  4. Cuando todo esté bien blanditos, agregamos el vino de Jerez, cocinamos para que reduzca el vino y añadimos el vaso de caldo de verduras y un par de cucharadas de pulpa de pimiento choricero, mezclamos bien y añadimos las albóndigas a la cacerola y dejamos cocinar el conjunto durante diez minutos a fuego lento. Si podemos hacerlas de un día para otro, estarán más ricas porque con el reposo, los sabores se asientan e intensifican. Acompañar con unas patatas Cajún al Romero.Buen Provecho.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't require to learn them yet just if you master some simple cooking methods.

This isn't a total guide to quick and easy lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Albóndigas de ternera en salsa, con aromas de Manzanilla. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabacitas con queso

Albóndigas deliciosas

Albóndigas de carne