Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is one of the most favored of current trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico is 4-5 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico estimated approx 45-50 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico using 29 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

#revistacookpad

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico:

  1. Para los Judiones:
  2. 1 tarro judiones cocidos
  3. 1 cebolla
  4. 1/2 pimiento rojo
  5. 1/2 pimiento verde
  6. 1 trozo puerro
  7. 2 dientes ajo
  8. 1 vaso caldo de carne (al cocer el secreto y pollo)
  9. 3-4 cucharas salsa de tomate
  10. 1 vaso vino blanco
  11. Aceite de oliva
  12. Sal
  13. Perejil picado
  14. Para las Albóndigas:
  15. 2 trozos secreto ibérico
  16. 2 muslos de pollo troceados
  17. 1 zanahoria
  18. 1 trozo puerro
  19. 1/2 cebolla
  20. 2 rebanadas pan de molde
  21. 2 dientes ajo
  22. 1/2 vaso leche
  23. 2 huevos
  24. 100 g harina
  25. Agua
  26. Aceite de oliva
  27. Sal
  28. Pimienta
  29. Perejil picado

Steps to make to make Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico

  1. Albóndigas: Limpiar el secreto y muslo de pollo de grasa. Pelar y trocear la cebolla y zanahoria. Limpiar el puerro. Trocear el puerro. Cocer en agua hirviendo con sal el secreto, pollo y verdura durante 25-30 minutos. Quitar la espuma al secreto
  2. Retirar del fuego el secreto. Escurrir el secreto, pollo y zanahoria. Reservar el caldo (1° foto del paso 6). Poner en remojo el pan en leche durante 5-6 minutos, escurrir. Trocear el secreto. Poner en la picadora el secreto.
  3. Moler el secreto. Poner en un bol el secreto. Desmenuzar el pollo. Poner en la picadora el pollo y zanahoria. Moler el pollo. Añadir al secreto el pollo y zanahoria.
  4. Pelar y picar el ajo. Añadir al secreto el ajo, perejil picado y pan de molde, mezclar. Añadir los huevos.
  5. Mezclar bien la masa. Salpimentar la masa. Dejar reposar la masa. Formar las albóndigas. Reservar las albóndigas. Escurrir los Judiones. Lavar los Judiones, escurrir.
  6. Colar el caldo de cocer el secreto. Pelar la cebolla y ajo. Lavar, secar y trocear el pimiento. Limpiar el puerro. Trocear el puerro. Poner en la picadora la verdura. Moler la verdura. Sofreír en una cazuela la verdura y perejil picado.
  7. Añadir el vino blanco, remover. Dejar evaporar el vino blanco durante 5-6 minutos. Añadir el caldo y salsa de tomate, remover.
  8. Añadir los Judiones, remover. Dejar cocer los Judiones durante 5 minutos. Retirar del fuego los judiones. Pasar por harina las albóndigas.
  9. Freír en una sartén las albóndigas. Añadir al guiso las albóndigas. Cocer las albóndigas durante 5-6 minutos. Retirar del fuego el guiso. Presentar en un plato hondo el guiso de judiones con albóndigas. Servir.

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or more components or is a bit more or less zesty, you can make easy adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however only if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick and easy lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Quick Guiso de judiones con albóndigas de secreto ibérico. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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