Patatas a la importancia con albóndigas
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Patatas a la importancia con albóndigas. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Patatas a la importancia con albóndigas is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Patatas a la importancia con albóndigas is something which I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Patatas a la importancia con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Patatas a la importancia con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Patatas a la importancia con albóndigas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Patatas a la importancia con albóndigas using 24 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Hace frío, mucho frío y apetecen platos calentitos que nos reconforten. Hoy os traigo este plato que además de rico, es económico. Yo he hecho las albóndigas con carne de pollo, pero podéis utilizar la que más os guste.
#lowcost
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Patatas a la importancia con albóndigas:
- Para las albóndigas:
- 500 gr carne picada (pollo, ternera, cerdo... la que os guste)
- 50 gr pan rallado
- 1 cebolla
- 1-2 dientes ajo
- 1 cucharada perejil fresco picado
- 1 huevo
- al gusto sal y pimienta
- Para la salsa:
- 1 diente ajo
- 1 cucharada perejil fresco picado
- 1 cebolla
- 1 pellizco hebras de azafrán
- 1 pizca pimienta negra molida
- 4 cucharadas aceite de oliva
- 1 chorrito brandy
- 1 cucharada harina
- 1 litro caldo de pollo
- 1 cucharadita sal
- Para las patatas:
- 500 gr patatas
- 2 huevos batidos
- 4 cucharadas harina
- Aceite para freír
Instructions to make to make Patatas a la importancia con albóndigas
- Empezamos preparando las albóndigas. En un bol ponemos la carne picada y salpimentamos. Mezclamos. Incorporamos la cebolla muy picadita y mezclamos. Añadimos los ajos y el perejil pìcados. Incorporamos el pan rallado y el huevo. Mezclamos bien hasta que todos los ingredientes se hayan integrado bien.
- Vamos formando las albóndigas cogiendo pequeñas porciones de masa y haciendo bolitas y las pasamos por harina. La freímos en aceite caliente hasta que estén doradas y las reservamos.
- Para preparar la salsa, ponemos en una cazuela el aceite a calentar. Añadimos los ajos y perejil picados, la cebolla picada y las hebras de azafrán. Cocinamos a fuego medio 8-10 minutos.
- Pasado el tiempo añadimos una cucharada de harina y cocinamos 1 minuto sin dejar de remover. Añadimos el chorrito de brandy y cocinamos un minuto más para que se evapore el alcohol.
- Añadimos las albóndigas que teníamos reservadas y el litro de caldo de pollo, preferiblemente caliente. Sazonamos con una cucharadita de sal. Removemos y esperamos a que rompa a hervir.
- Cuando rompa el hervor, tapamos la cazuela y ponemos a fuego bajo. Cocinamos unos 35 minutos.
- Mientras tanto, pelamos las patatas y las cortamos en rodajas de unos 8mm de grosor. Las sazonamos ligeramente y las pasamos por harina y luego por huevo batido. Las vamos friendo en aceite hasta que estén doraditas y las reservamos.
- Pasados los 35 minutos de cocción de las albóndigas, incorporamos las patatas. Tapamos y cocinamos así otros 15 minutos.
- Pasados los 15 minutos, destapar la cazuela y subir a fuego medio-alto. Cocinar así 5-10 minutos más.
- Nos aseguramos de que las patatas estén tiernas y si es así rectificamos de sal y listo. Servir calentito.
As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make basic adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not require to learn them but just if you grasp some basic cooking methods.
This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Patatas a la importancia con albóndigas. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment