355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana)
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana). It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) estimated approx 1 hora.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) using 21 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
Después de lo que me dijo el carnicero árabe con el cuscús, pensé si eso lo podía acoplar a cualquier alimento que necesita hidratación. Lo primero que se me ocurrió fue la soja texturizada ya que suelo hidratarla con agua y siempre le falta el puntillo. Me han salido muy buenas
Ingredients and spices that need to be Prepare to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana):
- Para las albóndigas:
- 200 gr soja texturizada
- 400 ml caldo de verduras casero
- 2 rebanadas pan de molde sin corteza
- 2 dientes ajo
- 1 taza perejil fresco
- 150 gr pan rallado
- 75 ml leche de soja
- Harina para rebozar
- Al gusto sal
- Al gusto pimienta negra
- Para la salsa:
- 400 gr tomate triturado
- 500 ml caldo de verduras casero
- 1 cebolla
- 1/2 vaso vino blanco
- 3 ajos
- 10-12 almendras
- Al gusto pimienta negra
- Al gusto sal
- Aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana)
- Preparamos las albóndigas: hidratamos la soja con el caldo de verduras 15 minutos. Ponemos trozos del pan de molde a remojo con la leche.
- Pasado el tiempo ponemos en un bol la soja escurrida con un colador y el pan de molde escurrido. Trituramos y salpimentamos. Añadimos el ajo y el perejil picado (unas dos cucharadas) y el pan rallado. Mezclamos. Tiene que quedar firme. Si ha quedado seco añadimos caldo de verduras, si ha quedado muy líquido añadimos más pan rallado. Dejamos reposar 10 minutos.
- Con la masa hacemos bolitas, las pasamos por harina y las dejamos 10 minutos. En una sartén ponemos aceite. Cuando esté caliente vamos poniendo las albóndigas que las habremos otra vez pasado por harina. Tiene que estar a fuego alto. No se tienen que freír, solo sellar, por tanto unos minutitos y les damos la vuelta. Las vamos sacando y las ponemos en papel absorbente.
- Preparamos la salsa: pelamos y picamos fino los ajos y la cebolla. En una cazuela de barro ponemos un poco de aceite y sofreímos los ajos y la cebolla a fuego bajo y tapado. Cuando la cebolla esté blanda añadimos el tomate. Removemos. Salpimentemos al gusto. Subimos el fuego y cuando esté caliente incorporamos el vino. Dejamos 10 minutos.
- Incorporamos el caldo de verduras. Rectificamos de sal y removemos. Cuando esté caliente, ponemos las albóndigas, tapamos y bajamos el fuego. Incorporamos las almendras picadas. Dejamos 10 minutos. Servir caliente. Que aproveche!!!
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you do not require to learn them but just if you understand some easy food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana). Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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