Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena

Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena estimated approx 45'.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena using 20 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.

Hoy a las albóndigas les he puesto hierbabuena para darles otro sabor, algo más fresco. La tengo congelada para cuando se me ocurre usarla. Y, aunque no es como recién cortada, no está nada mal. Las cantidades indicadas son para 750gr de carne picada. Con esta cantidad, se pueden preparar 16 albóndigas y dos hamburguesas. Para dos personas, con 8 salen dos buenos platos . Incluso con sólo seis ! Lo que sobra, al congelador para otra vez!! Compramos un gran paquete para no salir de casa más que lo imprescindible. Porque #yomequedoencasa y así no se estropea la comida.
#delantaldorado

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena:

  1. Para las albóndigas :
  2. 750 gr carne picada de vacuno y cerdo
  3. 2 huevos L
  4. 25 gr pan rallado (una taza)
  5. Piñones
  6. Perejil
  7. Hierbabuena
  8. Nuez moscada
  9. Sal integral
  10. 1 poco leche
  11. Para el guisadito:
  12. 3 patatas
  13. 2 alcachofas
  14. 1 taza guisantes congelados
  15. 1/2 taza cardo congelado
  16. 1 trozo pimiento rojo
  17. Aceite de oliva virgen extra
  18. 1 diente ajo
  19. 1 taza caldo casero de verduras
  20. Sal marina integral

Steps to make to make Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena

  1. Prepara los ingredientes : la primera foto es la hierbabuena congelada.
  2. Primero, haz las albóndigas. Pon en un cuenco los ingredientes y mezcla bien con un tenedor. Primero los huevos,
  3. Luego los piñones, la nuez moscada
  4. .. el perejil, la sal
  5. El pan rallado y mezcla todo. Añade un poco de leche y la hierbabuena
  6. Con una cuchara de servir helado, forma las albóndigas y guarda las que no vas a usar. Reserva las ocho que vamos a usar hoy.
  7. Ahora el guiso: pela las patatas y córtalas, rompiéndolas
  8. Pon aceite y tritura un ajo en el aceite frío. Al pico fríe las albóndigas ligeramente. Resérvalas sacando a la vez el ajo picado
  9. En ese aceite, ve echando los ingredientes: primero la alcachofa, cortada y las patatas. Dale unas vueltas.
  10. Luego, añade el cardo y el caldo de verduras hasta cubrir. Pon el fuego a media potencia.
  11. Cuando hierva pon encima las albóndigas y los trocitos de pimiento rojo.
  12. Tapa la olla y deja cocer 15 minutos.
  13. Abre la olla y añade los guisantes y cuece otros cinco minutos más
  14. Quedará así... con poco caldo, muy espeso y sabroso.
  15. Sirve bien caliente y BON PROFIT!!

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little bit basically hot, you can make basic changes to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to discover them but only if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Guisadito de albóndigas con un toque griego de hierbabuena. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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