Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo using 18 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Vamos con una receta muy sencilla y con mucho sabor. La combinación entre la carne y la salsa es excelente, yo os recomiendo hacer bastante salsa porque está realmente rica y si sobra la podéis congelar sin problemas.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo:
- Albóndigas:
- 300 g carne picada, mitad cerdo y mitad ternera
- 1 rebanada pan de molde
- 1 huevo
- 1 cucharadita perejil picado
- 1 chorrito leche
- Sal y pimienta negra
- Harina para rebozar
- Aceite de oliva para freírlas
- Salsa de pimientos del piquillo:
- 12 pimientos del piquillo
- 1 bote pequeño leche evaporada
- 1 cebolla
- 1 cucharadita ajo en polvo
- Sal
- Aceite de oliva
- Acompañamiento:
- 1 patata grande (opcional)
Steps to make to make Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo
- Agrupamos todos los ingredientes.
- En un bol amplio echamos la carne picada y el huevo batido y mezclamos. Agregamos la rebanada de pan desmigada y un chorrito de leche y volvemos a mezclar, la leche solo la cantidad necesaria para ligar todos los ingredientes.
- Agregamos un poquito de sal, un par de golpes de molinillo de pimienta negra y el perejil y mezclamos. Cubrimos con papel film y dejamos reposar 30 minutos en la nevera.
- Vamos cogiendo porciones de la masa y haciendo bolitas, cuando ya las tengamos todas hechas las pasamos por harina y reservamos.
- Vamos con la salsa, para ello agrupamos todos los ingredientes. Cortamos la cebolla en juliana y en tiras los pimientos limpios de semillas.
- Ponemos una cazuela amplia al fuego con un chorrito generoso de aceite y cuando esté caliente echamos la cebolla junto con un poquito de sal y el ajo en polvo, dejamos pochar 10 minutos. Agregamos los pimientos y cocinamos 5 minutos. Vertemos la leche evaporada y dejamos que se haga todo junto a fuego medio-lento unos 20 minutos.
- Trituramos bien con ayuda de una batidora y reservamos.
- Ponemos una sartén al fuego con un chorrito generoso de aceite y doramos nuestras albóndigas, cuando tengan color, las retiramos a un plato cubierto con papel de cocina para que absorba el exceso de aceite.
- Ponemos nuestra salsa al fuego y cuando esté caliente agregamos las albóndigas y si queréis una patata pelada y troceada y dejamos cocinar a fuego medio unos 30 minutos, si habéis echado las patatas, hasta que estas estén blanditas.
- Ya tenemos nuestro plato listo, servimos bien caliente y con un buen trozo de pan. Espero que os guste!!
As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a dish that makes use of less or more components or is a bit more or less hot, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for newbies you don't need to discover them but just if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a full overview to quick and very easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Award-winning Albóndigas en salsa de pimientos del piquillo. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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