Albóndigas en salsa española
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa española. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa española is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Albóndigas en salsa española is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa española, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa española delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa española is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa española estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa española using 16 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
En España llegó de mano de los árabes, la “Al-bunduqa” que significa “avellana” y se refiere a la forma de las bolitas, es por el nombre que se las conocía. Hoy en día son mucho más gruesas que las avellanas, pero esto es solo porque el nivel de vida ha mejorado mucho desde la Edad Media. Hay muchas maneras de hacerla, incluso variando la clase de los ingredientes, las hay de diferentes carnes, de pescado, de verduras…
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa española:
- 1 kg carne picada mezclada de cero y ternera
- 1 cebollas
- 1 puerro
- 2 tomates
- 1 vaso vino blanco
- 4 dientes ajo
- 1/2 cucharadita nuez moscada
- Leche
- Harina
- Miga de pan
- 2 huevo
- Caldo de carne
- Patatas tipo agria
- Aceite de oliva
- Sal
- Perejil
Instructions to make to make Albóndigas en salsa española
- Ponemos en remojo la miga de pan en un bol con leche, picamos finamente la mitad de los dientes de ajo y lo pasamos a otro bol e incorporamos la carne picada, el huevo, la nuez moscada rallada, el perejil picado, la miga de pan que estaba remojada y una pizca de sal, lo mezclamos y amasamos todo muy bien, hasta formar una bola grande de masa de carne.
- Cogemos pequeñas porciones de masa y les vamos dando una forma redondeada de albóndiga. Las pasamos por harina y las freímos en una sartén con abundante aceite y las reservamos.
- Picamos finamente la cebolla, el puerro y los ajos, el tomate lo pelamos y lo rallamos y rehogamos estas verduras en una sartén con un chorrito de aceite, le echamos sal y lo pochamos todo a fuego lento. Cuando estén pochadas le añadimos el tomate y seguimos cocinando hasta que esté bien reducido.
- Le echamos una cucharadita de harina y la cocinamos un poco. Vertemos el vino, un poco de caldo y si hiciera falta le añadimos más caldo, porque puede espesar mucho y lo cocinamos a fuego lento unos 10 minutos.
- Pasamos las verduras a un vaso batidor y lo batimos todo, después lo pasamos por un chino y lo vamos colando y pasando a una cazuela, colocamos las albóndigas en esta y lo cocinamos durante unos 20 minutos aproximadamente a fuego lento.
- Pasado este tiempo retiramos del fuego, dejamos reposar un poco, mientras esté reposando freímos unas patatas, emplatamos las albóndigas con unas patatas fritas y listo para comer.
As your experience and confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet and also adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic modifications to attain this goal. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't need to learn them yet only if you master some simple cooking methods.
This isn't a complete guide to fast and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Award-winning Albóndigas en salsa española. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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