Albóndigas de pescadilla

Albóndigas de pescadilla

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pescadilla. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pescadilla is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Albóndigas de pescadilla is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pescadilla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pescadilla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pescadilla is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pescadilla estimated approx 60 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de pescadilla using 9 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Para la Noche Buena, iba a preparar "albóndigas d'aladroc" de mi recetario, que se preparan con boquerones. Cuando fuí a comprar me encontré con que no había boquerones, así que decidí comprar "pescadilla" a ver como salía. Fueron un éxito, hasta tal punto que se me olvidó hacer la foto final de presentación y llamé para no se las comieran y me dijo "sólo quedaron dos", así que tuve que hacer la foto con dos y lo decoré con uvas para llenar la foto. GXL

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pescadilla:

  1. 1 Kg. pescadilla en bruto (650-700 gr. en neto)
  2. 3 huevos
  3. 2 manojos ajos tiernos
  4. unos trozos de pan para hidratar
  5. 8-10 ramitas perejil
  6. Toque pimentón dulce
  7. Toque mínimo de clavo en polvo
  8. 1 vaso o más aceite de oliva (depende del ancho de la sartén)
  9. Toque sal

Instructions to make to make Albóndigas de pescadilla

  1. Limpiar y despinar las pescadillas
  2. Olla a presión con agua, cocer las pescadillas, puedes añadir las espinas y cabezas; así haces algo de caldo para otro momento. Las coceras unos 15 min. a partir de que empiece a sacar vapor.
  3. Pasado ese tiempo, esperar, destapar y escurrir.
  4. Mientras tanto, estarás quitando las fundas a los ajos tiernos y retirando la parte de arriba y las pocas raices.
  5. Trocear los ajos y el perejil.
  6. En el vaso de la Thermomix (ó similar) picar los ajos y el perejil.
  7. También habrás hidratado el pan y estrujado antes de pasarlo al bol.
  8. En un bol para amasar, introduciras los ajos y perejil picado, el pan estrujado, la pescadilla desmenuzada, el toque de pimentón, el mínimo de clavo en polvo así como los dos huevos (+sal).
  9. Amasar-mezclar, con las manos hasta que lo veas homogéneo.
  10. Ahora vas cogiendo pegotes y formando las bolitas, dejándolas en una bandeja o similar
  11. Batir el huevo, sartén con bastante aceite (cubra aproximadamente la mitad de las albóndigas). Una vez caliente, ir pasando cada albóndiga por el huevo y luego a la sartén. Darle la vuelta a cada una para que se doren por ambas partes, sin llegar a que se quemen.
  12. Al sacarlas con las tenazas, dejarlas sobre papel que absorba el resto de aceite de cada una.
  13. Emplatar.

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward changes to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on time. As for fundamental food preparation skills for novices you do not need to discover them but just if you grasp some simple cooking strategies.

This isn't a total guide to fast and very easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Quick Albóndigas de pescadilla. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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