Albóndigas en tomate de la abuela

Albóndigas en tomate de la abuela<br />

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas en tomate de la abuela
. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas en tomate de la abuela
is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. {Albóndigas en tomate de la abuela
is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.|They're fine and they look wonderful. Albóndigas en tomate de la abuela
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Many things affect the quality of taste from Albóndigas en tomate de la abuela
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en tomate de la abuela
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en tomate de la abuela
is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en tomate de la abuela
estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas en tomate de la abuela
using 20 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Plato muy típico como tapa en los bares de mi tierra, Cádiz, donde la cultura gastronómica del "Plato para mojar pan en la salsa" perdura con el paso de los años, independientemente de las nuevas creaciones culinarias. Este plato con un buen pan de pueblo para mojar en la salsa es una divinidad.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en tomate de la abuela
:

  1. Para las Albóndigas
  2. 500 gr carne picada mixta (En este caso de pollo)
  3. 1 cebolla pequeña
  4. 3 dientes ajo
  5. 1 huevo
  6. 3 cdas pan rallado
  7. 1 pizca nuez moscada
  8. 1 chorrito brandy
  9. Perejil picado
  10. Harina
  11. Sal
  12. Pimienta
  13. Aceite de girasol (para freír)
  14. Para la salsa de tomate casero
  15. 1 kg tomates rojos
  16. 1 cebolla
  17. 1 pimiento verde de freír (Italiano)
  18. 2 dientes ajo
  19. 1 cda rasa de sal
  20. 1 cda rasa de azúcar

Steps to make to make Albóndigas en tomate de la abuela

  1. Preparamos las albóndigas. En un bol, ponemos la carne picada, agregamos los ajos y la cebolla muy picaditos, el pan rallado, el huevo, el perejil picado, el brandy, la nuez moscada, salpimentamos y removemos mezclando, primero con cuchara de madera y luego con las manos, reservamos.
  2. Escaldamos los tomates en agua hirviendo durante 2 minutos, antes les habremos hecho un corte en cruz en su base, para pelarlos más fácilmente y los metemos en agua fría otro par de minutos, pelamos, cortamos a cuartos y reservamos.
  3. Picamos la cebolla, el ajo y el pimiento verde y ponemos con un poco de aceite en una sartén, dorando 3 minutos. Añadimos los tomates, el azúcar y la sal y vamos cocinando a fuego lento unos 20 minutos. Dejamos enfriar un poco y pasamos por la batidora, reservamos.
  4. Ponemos el aceite a calentar para freír las albóndigas, ponemos un vaso con agua para mojar los dedos y evitar que se nos pegue la carne y vamos haciendo bolitas no muy grandes y pasando por harina.
  5. Cuando estén todas hechas, vamos friendo y reservando en un plato con papel de cocina para que escurran. Vamos calentando el tomate en la misma sartén donde lo hicimos y cuando esté caliente, añadimos las albóndigas y dejamos a fuego medio unos 12 minutos para que vayan cogiendo sabor.
  6. Se pueden acompañar con patatas fritas, yo particularmente, como voy a mojar pan en la salsa, no les pongo guarnición.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that uses less or more components or is a little bit basically hot, you can make basic changes to achieve this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not need to discover them but only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Homemade Albóndigas en tomate de la abuela
. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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