Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas

Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas estimated approx 75 minutos.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas using 19 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Videoreceta: https://www.youtube.com/watch?v=0Jhmkv_zwx4
La pasta clásica por excelencia, espaguetis y además acompañada de un salsa de tomate deliciosa y para completar este exquisito plato unas albóndigas de carne muy, muy tiernas, comida completa y deliciosa que sabe mejor si la disfrutamos en familia o con amigos, no dejéis de prepararla y ya me contareis!!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas:

  1. --------- Ingredientes salsa de tomate:
  2. 2 kg Tomate maduro para rallar
  3. 2 Cebollas
  4. 2 Dientes Ajo
  5. 4 Cucharadas Aceite de Oliva virgen extra
  6. 1 Pizca Orégano
  7. 1 Pizca Albahaca
  8. 1 Sal al gusto
  9. --------- Ingredientes albóndigas y pasta:
  10. 450 g Carne de ternera de buena calidad (Picada por nosotros o por el carnicero)
  11. 450 g Carne de pollo de buena calidad (Picada por nosotros o por el carnicero)
  12. Abundante aceite de oliva virgen extra para freír las albóndigas
  13. 2 Dientes Ajo
  14. 1 Poco Perejil fresco al gusto
  15. 2 Rebanadas Pan remojadas en leche
  16. 1 Huevo ó 2 (Lo que admita)
  17. Al gusto Sal y pimienta negra recién molida
  18. Espagueti a vuestro gusto (unos 90 gramos por persona)
  19. Al gusto Albahaca fresca

Instructions to make to make Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas

  1. Rayamos los tomates, picamos menuda la cebolla y el ajo, ponemos en una cacerola amplia unas 4 cucharadas de aceite y cuando este caliente sofreímos ligeramente el ajo, añadimos la cebolla y pochamos hasta que este transparente con una pizca de sal, añadimos el tomate un poco de sal , orégano y albahaca al gusto, cocinamos a fuego medio durante 30 minutos removiendo a menudo y con la tapa puesta, esta salsa va a necesitar al menos 60 minutos de cocción, pasados los primeros 30 minutos probamos de sal y rectificamos, si notamos muy acida la salsa le podemos añadir un poco de azúcar, dejamos cocer otros 30 minutos a fuego medio y destapada removiendo a menudo.
  2. Mientras preparamos las albóndigas, ponemos las carnes en un bol amplio, en un mortero machacamos muy bien los ajos pelados y troceados junto con unas hojas de perejil y un poco de sal y pimienta, añadimos al mortero un huevo y mezclamos, vertemos esta mezcla a las carnes, añadimos también el pan remojado en leche y un poco escurrido, amasamos con las manos bien limpias hasta que estén todos los ingredientes integrados, dejamos reposar 15 minutos.
  3. Con las manos mojadas en agua iremos formando las albóndigas bien redondas y del tamaño que deseemos, una vez todas formadas las freímos en aceite abundante hasta que estén doradas, las vamos dejando escurrir en un bol hasta que estén todas fritas, las vertemos a la salsa que ya tendremos a punto y dejamos cocer a fuego medio durante unos 10 a 15 minutos, mientras tanto cocemos los espaguetis siguiendo las instrucciones del fabricante, picamos unas hojas de albahaca fresca y las añadimos a la salsa en el último momento, escurrimos los espagueti cuando estén cocidos y los incorporamos a la salsa, mezclamos bien y a disfrutar. Probadlos os van a encantar.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make easy modifications to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for beginners you don't require to learn them however only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Homemade Espaguetis con salsa de tomate y albóndigas. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Calabacitas con queso

Crema de calabaza de Castilla 🎃

Albóndigas deliciosas