Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia
Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia is something which I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia using 23 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
#DelantalDorado
Greek Baked Meatballs: Soutzoukakia de The Mediterranean Dish
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia:
- 2 rebanadas pan de trigo integral (tamaño tostada), tostadas a un marrón mediano (o usar pan sin gluten si lo necesita)
- 1/4 a 1/3 taza 60 ml de leche o agua
- 1.5 lb / 680.389 g de carne molida magra
- 1 cebolla amarilla pequeña, picada
- 3 dientes ajo, picados
- 2 huevos medianos
- 1 cucharadita / 2.36 g de comino molido
- 1/2 cucharadita / 1.3 g de canela molida
- 1/2 cucharadita / 0.6 g de orégano seco
- 1/2 taza / 17 g de perejil fresco picado
- Sal y pimienta
- Llovizna aceite de oliva virgen extra
- Salsa:
- Aceite de oliva virgen extra
- 1 cebolla amarilla mediana, finamente picada
- 2 dientes ajo, picados
- 1/2 taza / 118.294 ml de vino tinto seco
- 30 oz / 850.486 g de salsa de tomate enlatada (es decir, 2 latas de salsa de 15 oz)
- 1 hoja laurel
- 3/4 cucharadita / 1.77 g de comino molido
- 1/2 cucharadita / 1.3 g de canela
- 1/2 cucharadita (2 g) azúcar
- Sal y pimienta
Steps to make to make Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia
- En un tazón pequeño, colocar el pan y cubrirlo con leche (o agua) para remojar. Cuando el pan esté suave y bien empapado, exprimir completamente el líquido y desechar la leche restante, si corresponde.
- Transferir el pan a un tazón grande. Añadir la carne y los ingredientes restantes de la albóndiga. Amasar bien hasta que estén bien combinados. Cubrir la mezcla de carne y reservar en la nevera por ahora.
- Precalentar el horno a 400 grados F.
- Mientras se calienta el horno, preparar la salsa. En una cacerola o sartén grande, calentar 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra a fuego medio hasta que brillen. Agregar las cebollas y cocinar por 3 minutos más o menos. Adicionar el ajo y cocinar por otro minuto, revolviendo regularmente.
- Ahora incorporar el vino tinto y cocinar para reducir aproximadamente 1/2, luego añadir la salsa de tomate, la hoja de laurel y los ingredientes restantes de la salsa. Dejar hervir, luego bajar el fuego y cocinar a fuego lento durante 15 minutos.
- Preparar un plato para hornear grande y engrasar ligeramente el fondo con aceite de oliva virgen extra.
- Sacar la mezcla de carne de la nevera. Mojar sus manos y sacar porciones de aproximadamente 2 1/2 cucharadas de la mezcla de carne y formar grandes albóndigas alargadas (con forma de balón de fútbol americano). (Ooops, se me pasó y las hice redondas). Colocar las albóndigas en el molde para hornear y cubrirlo con la salsa (asegurarse de haber retirado la hoja de laurel de la salsa).
- Colocar el plato para hornear en la rejilla central de su horno caliente. Hornear por 40 a 45 minutos o hasta que las albóndigas estén bien cocidas (verificar a la mitad para asegurarse de que la salsa no esté seca y, si es necesario, agregar un poco de agua al fondo de la fuente para hornear).
- Retirar del horno y agregar otra llovizna de AOVE. Adornar con perejil y servir sobre arroz u orzo. Buen provecho.
As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make basic changes to attain this objective. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you do not need to discover them however only if you grasp some simple cooking techniques.
This isn't a complete guide to fast as well as very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Speedy Albóndigas griegas al horno: Soutzoukakia. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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