Albóndigas en pepitoria

Albóndigas en pepitoria

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas en pepitoria. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en pepitoria is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Albóndigas en pepitoria is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en pepitoria, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en pepitoria delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en pepitoria is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en pepitoria using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Antiguamente la pepitoria siempre se hacía con gallina; después se pasó a hacerla con pollo, pavo, incluso yo tengo una publicada con pescado...la raya.
Últimamente en mi familia se hacía también con morcillo de ternera y quedaba muy rica. Yo tenía ganas de probar con las albóndigas, así que esta vez las hice con ella y no os podéis imaginar lo deliciosas que quedan....muy suaves y con un sabor distinto a otras maneras de guisarlas. No dejéis de hacerlas....os sorprenderá.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en pepitoria:

  1. 500 g. De carne picada (mitad cerdo y mitad ternera)
  2. 2 Huevos
  3. 2 Ajos, puñado de perejil, leche, sal y un trozo de miga de pan
  4. Para la salsa:
  5. 2 Ajos
  6. 1 Cebolla pequeña
  7. 2-3 Rebanadas pan finitas
  8. 1 Huevo duro
  9. Chorreón vino blanco
  10. 1 Puñadito almendras
  11. 1/2 Pastilla caldo, colorante amarillo, nuez moscada y sal
  12. Aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make Albóndigas en pepitoria

  1. Echar la miga de pan en remojo con un poco de leche. Batir los huevos, machacar los ajos y perejil, estrujar la miga de pan y ponérselo todo a la carne picada sazonada con sal...mezclar todo bien. Probar y rectificar a gusto de cada uno.
  2. Formar las albóndigas y freír en abundante aceite e ir poniéndolas en la olla express.
  3. En ese mismo aceite (quitar si es mucho) refreír la cebolla y ajos picados, dejar que se poche bien. Poner en un lado de la sartén las almendras y las rebanadas de pan para que se vayan friendo al mismo tiempo, cuando esté todo hecho sacar a un plato. Mientras tanto poner a cocer el huevo.
  4. En un mortero majar las tostadas a continuación los ajos y cebolla (yo en vez de machacar la aplasto con la mano del mortero, porque es muy resbaladiza, tampoco hace falta que esté muy machacada).
  5. Incorporar el majado del mortero y el chorreón de vino a la olla...dejar evaporar el alcohol, remover y añadir agua que cubra las albóndigas. Incorporar las almendras y medio huevo machacados (el otro medio se deja para decorar), poner media pastilla de caldo, un poquito de nuez moscada (con cuidado, su sabor es muy potente), el azafrán o colorante y dejar cocer. Probar y rectificar de sal al gusto de cada uno.
  6. Tener durante 20 minutos a fuego mínimo a partir del giro de la válvula. Mover la olla de vez en cuando con movimientos de vaivén para que no se pegue la salsa, al ser espesa suele pasar...emplatar.
  7. Espero que os guste!!

As your experience and also confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for basic cooking abilities for novices you don't need to learn them however just if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Albóndigas en pepitoria. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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